Rekrytointi

Kera Group Oy on rakennusalan muovituotteita valmistava yritys. Liiketoiminta-alueidemme ansiosta tarjoamme monipuolisesti työpaikkoja erilaisille osaajille toimipisteissämme Orimattilassa. Tutustu vapaisiin paikkoihin ja hae - ammattilaisille on aina tarvetta!

Avoimet työpaikat

KESÄTYÖ

Tuotanto

Oletko reipas, innokas, kätevä käsistäsi ja etsit kesätöitä? Hae meille kesätöihin! Etsimme n. 20 kesätyöntekijää tuotannon eri tehtäviin. Kera Group tarjoaa huipputyöyhteisön ja perehdytyksen työhön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.4.2019 mennessä sähköpostilla, annele.nieminen@keragroup.fi. Vastaamme hakemuksiin 30.4.2019 mennessä.

Myynti

Haemme kahta innokasta kausimyyjää touko – elokuulle terassituotteiden myyntiin ja asiakaspalveluun Orimattilaan. Työjakson pituus ja ajankohta voidaan sopia tapauskohtaisesti. Pääasiallinen työtehtävä on vastata asiakkailta tuleviin kyselyihin ja tarjouspyyntöihin ja kirjata tilauksia järjestelmään.

Edellytämme reipasta ja palveluhenkistä asennetta ja innokkuutta uuden oppimiseen. Aiempi kokemus myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä ja rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi. Työhön annetaan hyvä perehdytys ja tuki.

Lähetä vapaamuotoinen hakemusesi 15.4.2019 mennessä sähköpostilla, lauri.halme@keragroup.fi. Vastaanne hakemuksiin 30.4.2019 mennessä

Avoin hakemus

Eikö sopivaa paikkaa ollut juuri nyt auki? Kerro meille osaamisestasi avoimella hakemuksella ja olemme sinuun yhteydessä! Täytä alla oleva lomake tai lähetä hakemus sähköpostilla annele.nieminen@keragroup.fi