Rekrytointi

Kera Group Oy on rakennusalan muovituotteita valmistava perheyritys Orimattilassa. Yhtiömme asiantuntemus keskittyy erilaisiin päivänvaloratkaisuihin sekä paloturvallisuutta edistäviin savunpoistojärjestelmiin. Päätuotteitamme ovat savunpoistoluukut, kattovalokuvut sekä erilaiset kodin ja asumisen ratkaisut, kuten valokatteet, terassit ja terassilasit. Kera-konserni laajentui syksyllä 2020 ja toimii nyt yhdeksässä maassa Itämeren alueella. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 40,7 M€. Koko konserni työllistää 260 henkilöä, joista 100 henkilöä Orimattilassa.

Kesätyöntekijöitä asiakaspalveluun

Haemme kolmea innokasta kesätyöntekijää terassituotteiden asiakaspalveluun. Työn pääsee aloittamaan jo toukokuun alussa ja työtä on tarjolla syyskuuhun saakka. Työjakson pituus ja ajankohta voidaan kuitenkin sopia tapauskohtaisesti. Pääasiallinen työtehtävä on vastata asiakkailta tuleviin kyselyihin ja tarjouspyyntöihin sekä kirjata tilauksia järjestelmään. Edellytämme reipasta ja palveluhenkistä asennetta ja innokkuutta uuden oppimiseen. Aiempi kokemus myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä, tietotekniset valmiudet ja rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi. Työhön annetaan hyvä perehdytys ja tuki. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostilla, lauri.halme@keragroup.fi . Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Avoin hakemus

Eikö sopivaa paikkaa ollut juuri nyt auki? Kerro meille osaamisestasi avoimella hakemuksella ja olemme sinuun yhteydessä! Täytä alla oleva lomake tai lähetä hakemus sähköpostilla annele.nieminen@keragroup.fi