Rekrytointi

Kera Group Oy on rakennustuotteita valmistava perheyritys Orimattilassa. Yhtiömme asiantuntemus keskittyy erilaisiin päivänvaloratkaisuihin sekä paloturvallisuutta edistäviin savunpoistojärjestelmiin. Päätuotteitamme ovat savunpoistoluukut, kattovalokuvut sekä erilaiset kodin ja asumisen ratkaisut, kuten valokatteet, terassit ja terassilasit. Kera-konserni toimii kahdeksassa maassa Itämeren alueella. Liikevaihto vuonna 2022 oli 48 M€. Koko konserni työllistää 290 henkilöä, joista 100 henkilöä Orimattilassa.

Avoin työpaikka

Automaatioinsinööri, Savunpoistoluukkujen valmistusyksikkö

Etsitkö monipuolisia ja vastuullisia Automaatioinsinöörin tehtäviä? Haemme nyt Kera Groupille innokasta ja kehittymishaluista automaatioinsinööriä työskentelemään savunpoistoluukkujen ohjausjärjestelmien pariin! Mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä ennen kaikkea reipas ja oppimishaluinen asenne, saatat olla etsimämme henkilö! Hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Linkki hakulomakkeeseen

Avoin hakemus

Eikö sopivaa paikkaa ollut juuri nyt auki? Kerro meille osaamisestasi avoimella hakemuksella ja olemme sinuun yhteydessä! Täytä alla oleva lomake tai lähetä hakemus sähköpostilla annele.nieminen@keragroup.fi